Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Dead Rising-film

Már csak napok kérdése, és bemutatják a Dead Rising: Watchtowert.

A Legendary egy vadonatúj előzetest adott ki március 27-én, a Crackle kínálatában bemutatásra kerülő új filmjéhez, a Dead Rising: Watchtowerhöz. A zombis játékadaptációban ismert tévés színészeket láthatunk: Jesse Metcalfe (Dallas), Meghan Ory (Once Upon a Time, Intelligence), Virginia Madsen (Monk, Witches of East End), Dennis Haysbert (24, The Unit) és Rob Riggle (Modern Family, The League), de természetesen az igazi főszerep mégis a zombiknak jutott, bár valószínűleg nekik is köszönhető az, hogy a film nem a mozikban lesz látható.


A zombihorror, egy új, meglehetősen erőszakos járvány kitörésének krónikája lesz, aminek a hátterében "természetesen" valamiféle kormányzati összeesküvés is fog állni. A nagy kérdés csak az, hogy a világszerte 7,6 millió példányban eladott The Dead Rising rajongói közül hányan fogják bepróbálni a filmet, s hogy ennek következtében megbánják-e a készítők, hogy nem mozis platformban gondolkodtak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Nem, nem a zombiknak köszönhető, hogy nem moziban lesz. Hanem a forgatókönyvön, a költségvetésen, a színészeken, a rendezőn, a gyártó stúdión. Ezek együttes halmaza nem adja ki az, hogy a filmet megéri moziba vinni.