Szekeres Viktor

Liam Neeson készen áll a Taken 4-re

Liam Neeson benne lenne az Elrabolva-sorozat negyedik részében.

A kritikusok utálták az Elrabolva 3-at, a nézők viszont tömött sorokban vonultak rá. Nem meglepő, hogy máris elindult a közbeszéd arról, hogy kellene a filmnek egy újabb epizód. Annak ellenére természetesen, hogy a plakáton és a kampányban a nézőcsalogató "It all ends here" szerepel, arra utalva, hogy a sorozat befejeződik, éppen ezért az utolsó részt mindenkinek látnia kell. Amerikában a közönség ezt nem annyira ette meg, hiszen ott csökkentek a bevételek a 2. rész nyitányához képest, de például Magyarországon döbbenetes mértékben megugrottak. Itthon többen látták a nyitóhétvégén az Elrabolva 3-at, mint tavaly bármelyik filmet A hobbit 3 kivételével, a 2013-as kínálatnak pedig minden egyes darabját lepipálta.

Liam Neeson természetesen a film sajtókörútján megkapta a kérdést, miszerint lát-e még a maga részéről lehetőséget egy folytatás számára, amire azt válaszolta, hogy mindig van rá lehetőség, főleg, ha a közönséget érdeklik a filmet és szeretik a karaktereket. A színész mondandóját azzal folytatta, hogy nagyon szívesen együtt dolgozna ismét Forest Whitakerrel, s ha minderre egy negyedik rész keretén belül kerülne sor, az külön öröm lenne.

A Taken-sorozatot persze nem csak Liam Neeson főszereplésével lehetne folytatni, hiszen egyrészt mindig adott a lehetőség a rebootra, mint ahogy ez jelenleg is történik egy másik Luc Besson-szériával, A szállítóval, ekképp születhetne egy új James Bond-franchise is mindig változó színészekkel. És persze bármikor lehet előzménysztorikat kreálni Bryan Mills karaktere számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Épp ez az, hogy az ember nem vár szkriptet, de mégis írnak neki és mindenféle nyálas, érzelgős szarral pakolják tele a 90 percet.
  • Wittgen #4
    Nem lenne baj a folytatás, csak ezt a Megat(r)on rendező csávót kellene már eltüntetni a színről, mert nincs érzéke az akció rendezéshez.
  • Prof William #3
    Úgy lenne jó ha a Taken 4-ben Neesont rabolnák el és lánya + pasija menne kimenteni. Maga Neeson pedig kb 15 percet szerepelne a filmben. :)
  • Sir Quno Jedi #2
    Na és ezen mé kell meglepődni? Én is (család is) csipázom, mikor nagyapi Neeson keménykedik és mindenkit agyonbalő. Én a 4-5-6... stb. részeket is szívesen megnézem, amíg ő játszik benne. Sőt a többi szereplőt is komázom, pl. a feleségét alakító Famke Janssen nagy kedvenc (lásd. X-Men).

    Egy ilyesféle akcióizétől nem vár hót bonyi scriptet az ember. De legyen elég kemény, feszes és ütős, jó színészekkel. Ez pedig teljesült eddig. Mondjuk a kettő kicsit már nekem túl laza volt, kíváncsi vagyok ez a három milyen lett.
  • Cickány90 #1
    És tényleg valóra válik a Hollywood hírügynökség jóslata: Taken 4: Kínai terroristák ellopják Neeson nadrágját!