Szekeres Viktor

Nemsokára hozzánk is elérhet a nácis-sárkányos film - itt az előzetes

Itt az ideje, hogy Magyarországon is bemutatásra kerüljön a nácis-sárkányos P-51 Dragon Fighter.

Egyre több nemzetközi piacon kerül bemutatásra a P-51 Dragon Fighter háborús fantasy, s nemsokára minden bizonnyal a hazai, DVD-ket árusító szaküzletekben is fel fog tűnni, hacsak nem előzi meg a megjelenést egy tévés premier. Ez az a film, mely a II. világháborúban, egész pontosan 1943-ban játszódik, s a történet alapját egy náci támadás képzi, mely során a németek sárkányokkal próbálják megállítani a szövetségesek észak-afrikai előre nyomulását. A pusztító attakkal mindössze egy P-51-es pilótákból álló, szedett-vetett csoport képes felvenni a küzdelmet.


Bármennyire is érdekfeszítő a történet, sajnos nem egy nagy költségvetésű produkcióról van szó, a P-51 Dragon Fighter nem mozis premierre készült. Ez persze már abból kiderül, hogy Mark Atkins rendezte, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Homokcápák, a Harc Los Angelesben: Invázió a Földön, illetve az Android rendőr, de korábban már bizonyította, hogy ért a sárkányokhoz, hiszen ő jegyezte a Sárkányölő lovagokat, A sárkány nyomábant és a Merlin és a sárkányok világát is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • paby88 #2
    miért mindig a nácik? ért a sárkányokhoz? ezek vywernek... különben meg gondolom még az amcsik ígyis nyernek mert azok aztán olyan brutál katonák....
  • Angelus1991ster #1
    Kedves készítők milyen drogot használnak? kéjek bejője jénis.

    Mi lesz a következő? radarral megcseszett nácicápák? nácápa vagy nácipa vagy nácúpa?