SG.hu

Swarovski kristályokkal teszi különlegessé OLED tévéjét az LG

Az LG Electronics a Swarovski, az osztrák ékszer- és minőségi kristályüveggyártó segítségével egyedülálló ívelt OLED TV-t mutat be a 2014-es berlini IFA kiállításon.

A cég közleménye szerint a csillogó Swarovski kristályokkal kirakott, légies állványon nyugvó tévékészülék formatervezése, valamint az OLED technológia általt nyújtott vizuális élmény páratlan eleganciát sugároz. Az átlátszó állvány mintegy 460 db fénylő Aurora Borealis kristály felhasználásával készült. A háromféle méretű kristályokat (SS8, 10 és 12) kézzel, speciális stencilekkel építik be az állványba.


"Nagy izgalommal várjuk, hogy bemutassuk az IFA-n a Swarovski dizájnereivel közösen megalkotott különleges TV-készülékünket” — mondta el Hyun-hwoi Ha, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. — „A Swarovski kristályok és az LG prémium OLED TV-je a luxus és a kifinomultság tökéletes ötvözetét alkotják. A kristályok nyújtotta látvány egyszerűen gyönyörű, az ehhez méltó lenyűgöző képminőségről pedig az LG OLED technológiája gondoskodik.” A készülék 2014 negyedik negyedévében lesz elérhető az európai vásárlók számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #4
    oledski!
  • cloud.strife #3
    Ettől majd jó lesz egy tévé?
  • Dluinet #2
    Swarovski kristályok annyira különlegesek, mint egy kiló só.
  • Tetsuo #1
    :-D