Gyurkity Péter

Elrajtolt a Prestigio WP-okostelefonja

A korábbi ígéreteknek megfelelően az új páros nagyobbik tagja már kapható, némileg kedvezőbb áron.

Még július közepén adtunk hírt arról, hogy a ciprusi illetőségű gyártó a közelmúltban csatlakozott a Microsoft partnereinek köréhez, ennek megfelelően pedig hamarosan piacra dobják saját megoldásaikat a Windows Phone platform alá. Erre a hardveres jellemzők ismertetése után nem sokkal sor is került.

Az okostelefon, amely a MultiPhone 8500 DUO névre hallgat, a Prestigio Plaza webshop oldalán elérhető, innen rendelhetjük azt meg. Ahogy azt egy hónappal korábban írtuk, a készülék egy kereken 5 hüvelykes IPS-LCD érintőképernyőre épül, amely Gorilla Glass felülettel és 1280 x 720 pixel támogatott felbontással érkezik. Ezt egy 1,2 GHz-en futó négymagos Snapdragon 200 chip, az Adreno 302 grafikus vezérlő, 1 GB RAM, egy 8 megapixeles hátoldali és egy 2 megapixeles elülső kamera, valamint egy 2000 mAh-s akkumulátor egészíti ki, vagyis egy tűrhető középkategóriás megoldást vehetünk a kezünkbe.


A telefon vastagsága 8,5 mm, a teljes hardveres listán pedig a 802.11 b/g/n WiFi, a Bluetooth 4.0, a sokat utazók számára kedvező opciókat nyújtó dual-SIM, 24 hónap garancia, illetve 3G-elérés szerepel még. A webshop oldalán történő megjelenés révén immár az árat is ismerjük, ez egészen pontosan 128 euró, amit az Európai Unión belüli megrendelés esetén még egy 21 százalékos áfával fejelnek meg, ezzel a teljes összeg 154 euróra ugrik. Az expressz kiszállítás viszont ingyenes, arról nem is beszélve, hogy alapértelmezett módon független, egyetlen szolgáltatóhoz sem kötött készülékről van szó.

A jelek szerint a megoldás nem minden régióból érhető el a hivatkozott oldalon, ez minden bizonnyal hamarosan tisztázódik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!