Szekeres Viktor

Az X-Men íróitól érkezik a Power Rangers-mozifilm

Az írók személyét elnézve lehet, hogy kapunk egy jó Power Rangers-mozifilmet.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az X-Men: Az elsők írói, Ashley Miller és Zack Stentz írhatják a tervezett Power Rangers-mozifilm forgatókönyvét, s mellettük a gyártó 20th Century Fox Roberto Orcit szerződtette a projekt egyik executive producerének. Orcit valószínűleg nagyon sokan ismerik a pár igen ismert film és tévésorozat révén. A filmes olyan mozis szériák kreatív embere volt, mint Star Trek, A csodálatos pókember vagy a Transformers, a tévében pedig Az Álmosvölgy legendája és a Hawaii Five-0 létrehozásában vállalt szerepet.

A Power Rangers-franchise a tévében több, mint 20 éve mutatkozott be Mighty Morphin Power Rangers" címen, és azóta készülnek folyamatosan epizódok belőle. Maga a Power Rangers ekképp a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb márkanevévé is vált, számtalan játék, számítógépes program, jelmez, DVD és képregény jelent meg ezzel branddel. A Fox korábban két filmet is készített, az 1995-ös Power Rangerst (Mighty Morphin Power Rangers: The Movie), valamint az 1997-es Turbócsapatot (Turbo: A Power Rangers Movie).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Gyerekként nézhető volt 20 éve, de a filmhez csak sokára jutottam hozzá, nem is bírtam rávenni még magam, hogy megnézzem. A Turbócsapatra emlékeztem is, azt hittem, csak az az egy film volt, pedig nem. Ráadásul Atomcsapat címmel a 95-ös részt is forgalmazták itthon.
  • Angelus1991ster #1
    Gyerekként jó volt. De most kínozni lehetne vele. Remélem ezt a bugyuta mozdulatokat és ordibálást elfelejtik.