Ötvös Tibor

2017. nyarán jön a GTA 6: Return to Vice City?

Egy pletyka szerint a Grand Theft Auto hatodik részében visszatérhetünk Vice City utcáira.

A PC-s tábor még éppen csak megemésztette, hogy a Rockstar Games hosszú várakoztatás után végre bejelentette a Grand Theft Auto ötödik részét számítógépekre is, de máris felbukkantak az első pletykák a hatodik részről. Az Epoch Times értesülései szerint ugyanis az idei E3-on a Rockstar Games nem csupán a következő generációs GTA 5-ről, hanem a GTA 6-ról is beszélt egy kicsit.

A honlap értesülései alapján a GTA 6 a Return to Vice City alcímet kapja (itt már kicsit bicsaklik a dolog: a sorozat fő részei sosem kaptak alcímet!!) vagy pedig csak arra utaltak a szlogennel, hogy ismét Vice City lesz a játszóterünk. A megjelenést pedig 2017. nyarára ütemezte be a csapat, melynek tagjai természetesen nem kommentálták a dolgot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #9
    egy olyannal is kiegyeznék, hogy az eddigi városok szerepelnek benne, de az összes város egy játékban. A városok közti utat megtehetem autóval/vonattal/hajóval/repülővel.
  • Macropus Rufus #8
    "itt már kicsit bicsaklik a dolog: a sorozat fő részei sosem kaptak alcímet!!"
    szinte kivétel nélkül az összes GTA-nak van alcíme...

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_(sorozat)
  • FNightWalker #7
    Áh Vice City. Mennyi kellemes emlék "jött elő" a cikk olvasása közben.
  • sempronius18 #6
    Egy GTA Rio de Janeorot beújíthatnának, most úgyis évekig fókuszban lesz az a város a bűnözés egyik fellegvára változatos földrajzzal, tengerpart, hegyek, favellák, luxusnegyedek stb
  • StoneCold7 #5
    10 év? Az 2 max 3 rész ami nem sok. Szerintem inkább GTA többet Liberty City -be ne játszódjon, max ha megéljük azt, ha az V mapjánál min. 5 ször nagyobb mapon játszunk... Aztán Vice City után tényleg jöhetnének valami újjal, mondjuk egy fasza téli várossal...
  • sanyicks #4
    ja most már hanyagolni kéne azt a szartelep nyújorkot, jó lenne ha vagy 10 évig nem jönne liberty city-s gta.
  • StoneCold7 #3
    Szerintem még a Vice City mindenképpen kell. Vice City volt a legjobb, inkább a szar New York nem kellett volna megint, hisz az annyi más játékba is van... Nem mellesleg, hogy elég nagy csalódás lett amúgy is a 4.
  • peterx #2
    Nemtom hogy vagytok vele de már kezd unalmas lenni ez az állandó repeta ugyanazzal a 3 várossal (Stories részekkel már megvolt a visszatérés).. Miért nem tudnak végre elrukkolni egy teljesen új várossal aminek legalább a neve nem ugyanaz mint korábbi részekben?
  • Merwenus #1
    Szerintem simán GTA Vice City után
    GTA Return to Vice City