SG.hu

Korlátlan zenehallgatás és beszélgetés egy csomagban

A Telekom új díjcsomagjai hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz. A legdrágább díjcsomag korlátlan belföldi alapdíjas beszélgetést és korlátlan minőségi zenehallgatást kínál.

A Spotify egy olyan felhő alapú zenei streaming szolgáltatás, amelynek segítségével sok millió számot tarthatunk a zsebünkben, csupán internetkapcsolat és egy regisztráció szükséges hozzá. A felhasználóknak nem kell többé időt pazarolni kedvenc zenéik begyűjtésére és elfoglalni a számítógép, okostelefon, vagy egyéb digitális eszköz értékes tárhelyét ezek lementésével, hiszen a felhőben tárolt, több mint 20 millió zeneszám belföldön szinte bárhol és bármikor elérhető, a nemzetközi és hazai kínálat pedig folyamatosan bővül kis- és független kiadók zenéivel csakúgy, mint a legújabb slágerekkel.

A zenék böngészésére lehetőség van előadók, albumok, vagy barátok lejátszási listái alapján is. Az egyéni preferenciák szerint kialakított saját lejátszási lista mellett ezernyi szerkesztett lista kínál kiváló segítséget arra, hogy az éppen aktuális élethelyzetnek vagy hangulatnak megfelelően, vagy akár kedvenc korszak vagy stílus alapján lehessen zenét hallgatni. A Spotify Premium révén a zenehallgatás valódi közösségi élménnyé is válhat: a regisztráció egyszerűen a Facebook fiók segítségével is elvégezhető, s így a zeneszámok, elmentett listák vagy kedvencnek jelölt albumok könnyen megoszthatóak a hírfolyamban, a zenei felfedezésben pedig közvetlen ismerőseink is segítségünkre lehetnek.


Akiknek fontos, hogy igazán jó minőségben hallgassanak zenét, és kedvenc számaikat adatforgalmazás nélkül is meghallgathassák, és akiket zavar, hogy a zene élvezetét reklámok szakítják meg vagy egy-egy albumról, lejátszási listáról nem választhatnak konkrét dalokat, hanem azokat csak a véletlenszerű lejátszási módban hallgathatják, érdemes olyan okostelefonhoz ajánlott díjcsomagot választani, amely hozzáférést biztosít a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz. A Telekom Music díjcsomagjai a zenehallgatás valódi élményét biztosítja: reklámok megszakítása nélkül, kiváló hangminőségben élvezhetjük kedvenc zenéinket, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is.

A cég közleménye szerint a Spotify Premium zeneszolgáltatás már elérhető a Telekom Music XS, S és M mobil díjcsomagjaival, illetve a Music opcióval. A Telekom Music M díjcsomagot azoknak ajánlják, akik nem szeretnék számolni a perceket és a gigabájtokat, valamint folyamatosan igénylik a ritmust a fülhallgatóból. A Music M díjcsomag havidíja belföldön korlátlan hálózaton belüli alapdíjas irányokba irányuló beszélgetéssel és belföldi SMS forgalommal, akár a Telekom 4G hálózatán is használható 1GB adatforgalommal, korlátlan Spotify Premium hozzáféréssel e-Packkal 16 690 Ft (e-Pack nélkül 17 290 Ft).

A kevésbé nagy fogyasztóknak érdemes a Music S díjcsomagot választaniuk 9 390 Ft-os havidíjért e-Packkal (vagy 9 990 Ft-ért e-Pack nékül), amely 160 belföldi alapdíjas irányba lebeszélhető percet és belföldi alapdíjas irányba korlátlan mennyiségű hálózaton belüli SMS-t tartalmaz, továbbá 1GB 4G hálózaton is felhasználható* adatforgalmat és 2 GB kizárólag Spotify Premium zenehallgatásra felhasználható belföldi adatmennyiséget.

A legkisebb, Music XS csomagot egyetemisták és főiskolások vehetik igénybe. Azok az előfizetők, akik nem szeretnének díjcsomagot váltani, viszont igénybe vennék a Spotify Premium zeneszolgáltatást, ezt a Music opció választásával 1590 Ft-os havidíjért megtehetik. Az aktiválástól számított első 30 napig (az aktiválás napját is beleértve) havidíjmentesen jutnak hozzá a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz, továbbá 500 MB kizárólag Spotify Premium zenehallgatásra használható adatmennyiséghez, havidíjat csak a próbaidőszak után kell fizetniük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!