Szekeres Viktor

Új rendezőt kap a Szemfényvesztők 2

A tavalyi év egyik legjobb filmjének jövő nyárra tervezett folytatása új rendezőt kapott.

A tavalyi nyár egyik legmeglepőbb (és legjobb) sikerfilmje a Szemfényvesztők (Now You See Me) volt. A bűvészes krimi Amerikában 118 millió dollár bevételt termelt, a világ többi részén pedig bombameglepetésre további 234 milliót, így szinte biztosra lehetett venni a folytatást, melyet a Lionsgate stúdió nem sokkal a premiert követően be is jelentett. Akkor még az volt a helyzet, hogy az első részt is jegyző Louis Leterrier visszatér a rendezői székbe, azonban ezen tervek most változni tűnnek.

A Variety értesülései szerint ugyanis ne Leterrier lesz a rendezője a Szemfényvesztők 2-nek, viszont hivatalos bejelentés híján csak találgatni tudunk azzal kapcsolatban, hogy mi a váltás oka. Mindenesetre a lap szerint a stúdió Jon M. Chut próbálja megnyerni a folytatás elkészítésére, aki a Step Up-filmekkel lett ismert, s azóta többek között a második G.I. Joe-epizódot rendezte, valamint a mozis Justin Bieber-koncertfilmeket. A tervek szerint egyébként a Szemfényvesztők folytatására az eredeti szereplők közül Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco és Mark Ruffalo is visszatérne az őszi forgatáskezdés idején.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #2
    A tavalyi nyár egyik legtúlértékeltebb sikerfilmje. Érthetetlen, hogy ezzel a témával és ilyen szereplőkkel, hogy a francba tudtak ilyen ezer sebből vérző, érdektelen katyvasz baromságot összedobni.
  • xido #1
    Zseniális váltás,csodálatos ajánlólevele van ennek az új rendezőnek :PPP