MTI

Roland Emmerich Csillagkapu-trilógiát rendez

Új Csillagkapu-trilógiát rendez Roland Emmerich az 1994-es eredeti film alapján - értesült a The Hollywood Reporter.

Emmerich volt a húsz évvel ezelőtt megjelent sci-fi rendezője és társ-forgatókönyvírója is. Az egykori film másik írója, Dean Devlin ezúttal producerként csatlakozik az alkotókhoz. A trilógia az MGM és a Warner Bros. filmstúdió közös vállalkozásában készül. A Kurt Russell és James Spader főszereplésével forgatott Csillagkapu a maga idejében nagy kasszasiker volt, 1994 októberi premierjének hétvégéjén rekordösszegben keltek el rá a jegyek az észak-amerikai mozikban és globális forgalmazását mintegy 200 millió dolláros bevétellel zárta.

Emmerich jelenleg a Stonewall című melegjogi drámát forgatja, közben A függetlenség napja folytatásán és a 2016-ra várható újabb sci-fi, az ID Forever első és második részének előkészítésén is dolgozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • didgeridoo #9
    Az az igazság, hogy nekem a CSK1-es sorozat sokkal, de sokkal jobban bejött, mint a mozifilm. A rákövetkező sorozatot már nem néztem, mert nekem valami hiányzott belőle. Talán majd egyszer... Mindenesetre várom a trilógiát és reménykedem, hogy (számomra! is)jobb lesz, mint az első mozifilm.
  • bmw #8
    A sorozatok is jok voltak kiveve az univerzumot az egy unalmas konfliktuskezelos szappanopera lett...

    Atlantist sajnos hamar lezartak pedig abban meg lett volna potencial...

    Varok minden Csillagkapus filmet, sorozatot.... Maga stilus bejovos...
  • Banderas1990 #7
    Ha jól tudom eredetileg is trilógiának volt tervezve, de a stúdió elég egyoldalúan kihasználta a felvásárolt jogokat és inkább sorozatot.

    Sajnos egy idő után már elég nagy ellentmondások voltak a sorozatokban mind történeti, de talán még inkább tudományos téren.
  • Szefmester #6
    A sorozattal csak annyi bajom van, hogy ahogy teltek az évek kezdett egyre inkább baromság irányt venni. Kezdve a Jackson féle felemelkedéssel, majd a hirtelen mindenre rájövünk dolgokkal. Pár fős csapatok intéztek el seregeket úgymond...
    Az atlantisban is túl gyorsan jöttek rá dolgokra, és az elszigeteltség tett nagyon jót a szériának, de az is ellaposodott.
    Az univerzum meg unalmasan, de logikusan kezdett, majd beindult, visszaesett, és a végén mikor ismét felpörgött az egész hirtelen vége lett.

    Összességébe véve tetszett a dolog, de félek hogy ha folytatni akarják a dolgot, akkor baromság lesz, ha meg rebootolnak akkor menjenek a fenébe a reboottal. :D

    Egy jól átgondolt előzmény trilógia ami kikerüli a logikai bakikat, lehet tetszetős lenne.
  • Mr Csé #5
    sorozat szar ,film jóféle ez van
  • Molnibalage #4
    Az SG-1 sorozat színvonala elég hullámzó volt. Néha totál gyerekes volt, néha meg már egészen darkos.
  • Kelta #3
    Hülyeségeket írsz, de ez a te bajod :)

    A CSK-1 kalandjai, a legjobban sikerült tv sorozat folytatás az eredeti filmnek..ha neked nem jött be, az a te dolgod, de hülyeségeket nem kéne hirdetned :):)
  • BaliBoy #2
    A véleményeiddel kvázi egyedül vagy...
  • Ender Wiggin #1
    ez jó hír csak két gondom van vele. minek várt vele eddig? kurt russel nékül már nem az igazi (és ő elég öreg), másrészt pedig a tévésorozatok oltári nagy baromságokat eredményeztek az univerzumban, amit már józan ésszel nem lehet kiköszörülni. persze legjobb is lenne kihagyni, mintha meg sem történtek volna.