Szekeres Viktor

Itt van az X-Men: Az eljövendő múlt napjai stáblistája utáni jelenet

Aki nem várta ki Az eljövendő múlt napjai stáblistáját, az most megnézheti a film utolsó jelenetét.

Az emberek többsége nem várja ki a moziban a stáblistát, hanem már-már egymással versenyt futva menekül, mikor megjelennek a filmek végén a feliratok. Aki nem siet sehova, az viszont elgondolkodhat a látottakon, miközben a film zenéjét hallgatja és a készítésben résztvevők neveit nézi. Korábban is volt jó pár olyan film, mely valami aprósággal, stáblista utáni jelenttel jutalmazta a türelmes nézőket, mostanság viszont a Marvel-filmek még a mainstream közönség egy részét is maradásra és a feliratok végignézésére kényszerítik bónusz jeleneteikkel.


Míg A csodálatos pókember 2 stáblistája után mindössze egy X-Men: Az eljövendő múlt napjai reklám volt, addig most bemutatott mutánsos mozifilm legvégén a fenti jelenet volt látható, mely a 2016. május 27-én bemutatásra kerülő X-Men: Apoklipszist (X-Men: Apocalypse) harangozta be egy nyúlfarknyi, azonban mégis minden bizonnyal sokak kíváncsiságát felkeltő jelenettel, mely az ókori Egyiptomban játszódik és többek között a piramisok körül forog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GuyFawkes0 #3
    vegre...alig vartam hogy vegre belekeruljon a X-Men kepregenyek egyik legnagyobb ellensege :O :)
  • Zombee #2
    Kamerás fos, én ezt ugyan meg nem nézem.
  • grobs #1
    A figura a fiatal Apocalypse, és az emberek a nevét kiabálják (En Sabah Nur). A 4 lovas a a vágás előtt kicsit erőltetett.