Szekeres Viktor

Készül a Sharknado 3

Még be sem mutatták a második részt, de már biztos, hogy lesz harmadik Sharknado-film is.

Még csak nemrég ért véget Amerikában a Sharknado - Cápavihar című ironikus horrorfilm második részének forgatása, de a Syfy csatorna máris bejelentette, hogy igényt tart a harmadik részre, mely 2015-ben fog képernyőre kerülni. Részleteket erről az epizódról természetesen egyelőre még nem lehet tudni, mint ahogy sem a tervezett produkcióban részt vevő készítők, sem a színészek nem ismertek (vélhetően a túlélők vissza fognak térni), de az biztos, hogy az új sztori egy újabb városban játszódhat.

A második epizód, a Sharknado 2: The Second One egyébként a tervek szerint júliusban kerül bemutatásra Amerikában - hozzánk pedig elvileg ősszel fog elérni. Ezen rész rendező munkálatait a Syfy ismét Anthony C. Ferrantére bízta, a forgatókönyvet pedig az első rész szkriptjét is jegyző Thunder Levin készítette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alyr2 #3
    Ezeket filmeket maximum 500k dollarbol osszedobjak, es hoz mondjuk 5 millat..kinek ne erne meg? Mellesleg en szeretem ezeket a filmeket, persze csak azert mert annyira szanalmasan szar , hogy latnom kell, meg mert megnevettetnek.
  • kalapos01 #2
    ki NE penzelene??? a szarra mindig van vevo, meg nem vetted eszre?

    akinek van esze,az penzeli, hiszen tuti a profit. en azt nem ertem, hogy ki ad penzt az igenyes es szinvonalas filmekre, amiket a tomeg nem nez meg?
  • bmw #1
    Ki a rak penzel ilyen fost es minek????