Szekeres Viktor

Az első kép a Terminátor-reboot forgatásáról

Megkezdődött. Forog a Terminator: Genesis címen emlegetett reboot. Premier: jövőre.

Alan Taylor, a Thor rendezője nekilátott a Genesis társaságában emlegetett Terminátor-reboot forgatásának, legalábbis erről tanúskodik a produkciós cég, a Skydance Productions Facebook-oldalán közzétett csapófotó. (A Sarah-ra vonatkozó megjegyzés nem a filmbéli karakterre, hanem egy nemrég elhunyt kameraasszisztensre vonatkozik.) Ez egyelőre természetesen alig több a soknál, de ha New Orleans lakói szemfülesek lesznek, akkor az elkövetkező hetekben rengeteg lesifotó és videó is felkerülhet a netre a spoilerfüggők kíváncsiságát kielégítendő.

A film történetéről még mindig nem tudunk szinte semmit sem hivatalosan, így csak a főszereplők kora alapján lehetnek sejtéseink. A Terminator: Genesisben Jai Courtney alakíthatja Kyle Reese-t, Jason Clarke lesz John Connor, Emilia Clarke pedig Sarah Connor. A filmben a tervek szerint Arnold Schwarzenegger is szerepet fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jamboox #4
    Már ezt se lenne szabad leforgatni.
  • Ender Wiggin #3
    jai courtney idegesítően béna színész. emilia clarkról már ne is beszéljünk. remélem kurva nagy bukás lesz és többet nem is forgatnak terminator filmet.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Hát, nem dobtam hátast a szereplőktől...
  • jawarider2 #1
    Premier: jövőre.........