Szekeres Viktor

Már nézhető az Így neveld a sárkányodat 2 első öt perce

Aki nem bírja kivárni az Így neveled a sárkányodat 2 premierjét, az megnézheti, hogy kezdődik a film.

Amerikában június 13-án, itthon pedig június 19-én kerül bemutatásra a mozikban az Így neveld a sárkányodat 2. (How to Train Your Dragon 2), melynek első öt perce a minap került fel a netre - hátha van olyan, aki a cím, illetve az előzetesek alapján még nem tudta eldönteni, hogy érdemes-e befizetnie a filmre. Bár minket nem érint, hiszen itthon szinkronnal lesz látható az animáció, de ilyenkor azért mindig meg szokás jegyezni, hogy a film korábbi szinkronhangjai vissza fognak térni, ami mindenképpen jó hír, hiszen igazi sztárparádéról van szó: Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson, Kit Harington, Cate Blanchett, Djimon Honsou, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller és Kristen Wiig.


Az 2010-ben bemutatásra került Így neveld a sárkányodat első nekifutásra nem igazán váltotta meg a világot, nagyjából hasonló érdeklődés mutatkozott iránta az első hétvégén, mint bármelyik nagyobb animáció iránt, azonban bevételei hosszú távon nagyon szépen alakultak. Mindezek következtében a Dreamworks stúdió nem csak bekérte a készítőktől a második és a harmadik részt, hanem még egy tévésorozatot is készíttetett, melynek nemrég kezdődött el odakint és itthon is a második szezonja. Azt talán mondani sem kell, hogy az első epizód 500 milliós világbevételei a folytatásra minden bizonnyal jócskán meg fognak nőni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomazin #1
    Sárkánykáááák :)
    Nagyon bízom benne,h legalább lesz egy olyan mozi, ahol eredeti nyelven fogják vetíteni...(tudom, h nem, de álmodozni ér)