Szekeres Viktor

Leonardo DiCaprio lehet Steve Jobs

Leonardo DiCaprio lehet az Apple-vezér a zseniális Social Network készítőinek új filmjében.

David Fincher pár napja mondott le a lehetőségről, hogy megrendezhesse az Aaron Sorkin által írt, sokak által várt Steve Jobs-filmet, így már semmiképp sem állható össze 100%-osan a hatalmasat szakító és jó pár Oscarra jelölt Social Network - A közösségi háló készítői gárdája. Mint ahogy Fincher lelépésével minden bizonnyal arról is le kellett mondanunk, hogy Christian Bale-t láthassuk az Apple fő emberének szerepében.

Azonban lehet, hogy végül hasonló kaliberű színész bújhat Jobs bőrébe, ugyanis a The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a Sony stúdió következő kiszemeltje nem más, mint a háromszor is Oscarra jelölt Danny Boyle, aki Leonardo DiCaprióval játszatná el a film főszerepét - a páros A part forgatásán már dolgozott együtt. Mivel nemsokára el kell kezdeni a munkálatokat, így minden bizonnyal az elkövetkező napokban biztos információk is napvilágot fognak látni Walter Isaacson bestsellerének mozis adaptációját illetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hgaben90 #8
    "Bale egyarcú"... ajánlom figyelmedbe a "The Flowers of Wart"
  • zetortraktor #7
    Például azért, mert az szar volt és bukott. De miért érdekeljen egy filmest az, hogy valaki valamiről készített egy filmet? Ez nem stipistop rendszer. Ha van jó ötlet, akkor megcsinálják.
  • Etinger #5
    Cat
    Van egy jellegzetes Leo-arc.. ami vissza-visszaköszön.. mondjuk az egyarcú ennek ellenére is erős.
  • Cickány90 #4
    Ne feledjük az Aviátort sem :)
  • Cat #3
    "dicaprio pedig csak eszelősen tud nézni"

    ???

    Hol volt kidagadó homlokvéna pl. a Partban? Láttad a Django elszabadult eredeti hanggal, texasi akcentussal? A Kapj el, ha tudsz szélhámosa?

    Leo nagyon nem tartozik az egyarcú színészek közé.
  • Ender Wiggin #2
    annyi közös van bale-ben és dicaprioban, hogy mindketten egyarcú színészek. bale csak mogorva tud lenni, mint akinek frissen vasalták a heréjét egy caterpillar 797F-fel. dicaprio pedig csak eszelősen tud nézni, kidagadó homlokvénával. igazi színészóriás mindkettő. de utóbbi legalább amerikaiul beszél, nem rettenetes áldialektussal.
  • Etinger #1
    Balehez hasonlóan, ha nem nagyobb színész. Külsőre messze van Jobstól, de jobban tudná alakítani talán mint bárki más, Leonak nagyon megy ez a szigorú jellem megjelenítése, amilyen Jobs is volt.