SG.hu

Sok újdonság a Veletechen

Érdemes kimennie a kütyürajongóknak a Millenárisra, sok érdekességgel találkozhatnak mind telefonos, mind számítógépes téren.

Az este hat óráig tartó rendezvényen alaplapoktól kezdve telefonokon át a konzolokig mindenféle újdonság megtalálható, de a retró rajongókról sem feledkeztek meg. Az LG a G2 okostelefon mellett kiállította a görbe tévéjét és egy 4K felbontású modellt, a Sony standján a legújabb Z2 tablet és telefon mellett a Z1 kompaktot is kipróbálhatjuk. A Huawei délelőtt 11-kor tartotta a P6, a nyolc magos G750, illetve a Y330 és Y530 telefonok hazai bemutatóját, de elhozták két táblagépüket is, a MediaPad X1 és M1 típusokat, mely a cég első 8 collos tabletje.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A szimulátorrajongók leginkább az Oculus Rift kipróbálásának örülhetnek - persze csak akkor, ha kivárják a sorukat, déltájban tucatnyian igyekeztek odajutni. Mellette triplaképernyős autó- és repülőgép szimulátorokat dolgoztattak a fiatalok, a sor itt is hasonlóan hosszú volt. A hagyományosabb szórakozásra vágyók Xbox 360 előtt tölthetik el az időt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A vitrinekben kiállított régi Nokiák előtt pár percenként "ilyen volt nekem" felkiáltásokat hallani idősebbektől, és érdekes végigtekinteni az Apple evolúcióját is, hogyan jutottak el mostanáig, milyen formai kísérletezéseken mentek át számítógépeik. Az emeleten ugyanezt ki is próbálhatjuk öreg, de még ma is remek játékélményt nyújtani tudó konzolokon, és itt kapott helyet a tuning bemutató és a modding verseny is. Elképesztő formájú, PC-nek már csak a technikai specifikációk alapján nevezhető műalkotások ezek, vonattól kezdve Ferrari motoron át a Csillagkapuig minden megtalálható itt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ezek mellett még számtalan kisebb stand van, nézhetünk például ASRock alaplapokat, EVOLVEO strapabíró telefonokat, HTC, Alcatel és Firefox okostelefonokat, megtapogathatjuk a WayteQ táblagépeit és az Olympus fényképezőgépeit. A belépő az eseményre ezer forint, 14 év alatt és 60 felett viszont ingyenes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!