Szekeres Viktor

Megvan a Péntek 13 rebootjának rendezője?

Már egy év sincs a Péntek 13 legújabb rebootjának premierjéig, de úgy tűnik, megtalálták a rendezőt.

A Paramount Pictures stúdió és a Michael Bay neve által fémjelzett Platinum Dunes produkciós iroda tavaly ősszel tűzte ki a legújabb Péntek 13 (Friday the 13th) reboot premierjének dátumát 2015. március 13-ra, természetesen egy pénteki napra. És addig bizony már egy évünk sincs, s éppen ezért elég furcsa volt, hogy egy ideje nem hallottunk a tervezett horrorfilm előkészületeiről.

Nos, a TheWrap értesülései szerint nincs miért aggódnia a horrorfilmek kedvelőinek, hiszen a stúdió már ki is nézte magának a film leendő rendezőjét, aki nem más, mint az a David Bruckner, akinek a legismertebb munkája talán a V/H/S/ című horror antológia Amateur Night című epizódja. Egyelőre azonban még nincs megegyezés, csak a tárgyalások folynak a rendezővel. Magáról a filmről vélhetően csak a szerződése megkötése után lehet majd többet tudni, de az eddigi pletykák egy talált videókamerás horrort valószínűsítenek, ami nem rossz hír, hiszen az elmúlt 10 hónapban két remek filmet is láthattunk ebben, a sokak által már temetett műfajban. Meglátjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    a talált videó zsáner kifulladt. csak megfájdul az ember feje a sok idegesítő mozgástól az értelmes párbeszédek hiányától. az a jó a 80-as évek horrorjaiban, hogy még ma is beszaratósak és a modern változatok semmit nem tudtak megragadni ebből a tulajdonságukból.
  • Wittgen #4
    Szerintem a 2009 (?) -es film jó volt, hozta a régi P13 filmek hangulatát és "komolyságát". Egyébként meg:
    talált kamerás = meg sem nézem, ilyen körítéssel csak a godzilla-típusú szörnyfilm volt jó
  • Zombee #3
    Jó hír, hogy az új Péntek 13 talált kamerás lesz? Na ne már. Már a remake is elég sovány volt, pedig az igyekezett Péntek 13 film lenni. Na mindegy, szerencsére van még 10+1 szórakoztató epizódja a szériának, azokkal elleszek. Igen, még a 9. részt is lehet élvezni, főleg narrátorosan.
  • NEXUS6 #2
    +van? Király! Hova bújt a kis ???
  • Ender Wiggin #1
    kell ez is mint egy falat kenyér. idióták.