Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz Leonardo DiCaprio új filmje

Leonardo DiCaprio eddigi 5 Oscar-jelöléséből egyet sem váltott szoborra. Talán majd most.

Vajon mikor kap ismét esélyt az Oscarra Leonardo DiCaprio? Tavalyelőtt a Django elszabadulban, míg tavaly A Wall Street farkasában (és A nagy Gatsbyben) nyújtott alakításainál talált legalább egy jobbat az amerikai filmes akadémia legalább 20%-a. A színész következő filmje, mint azt a New Regency elnöke, Brad Weston bejelentette, a The Revenant lesz, melyet az az Alejandro Gonzalez Inarritu rendez, akinek eddig minden filmje (Korcs szerelmek, Bábel, Biutiful) kapott Oscar-jelölést.

A rendező és Mark L. Smith által írott forgatókönyvből készítendő alkotás forgatása a tervek szerint szeptemberben kezdődne, míg a premierjére Amerikában 2015 őszén kerül majd sor. A The Revenantban a színész egy prémvadászt fog játszani, akit szétmarcangol egy grizzly medve, majd ráadásul még ki is rabolják és sorsára hagyják társai. A 19. században játszódó történet szerint DiCaprio karaktere túléli a történteket és bosszút áll az őt cserben hagyókon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Axlkenobi #6
    Az Oscar, mint minden díjátadó, sosem fog mindenki számára megfelelő döntéseket hozni, az egyszerűen lehetetlen. Elfogultság ide, vagy oda, de az esetek 80-85%-ában azért elég ügyesen osztogatják azokat a díjakat, a maradék 15-20% meg mindig valamelyik csókosnak megy, vagy társadalmi-politikai hiszti miatt ítélik oda.

    DiCaprio valóban egyike a legjobb színészeknek, de szerintem teljesen jogos, hogy még nem kapta meg a szobrot, mert minden jelölésénél volt olyan, aki jobban megérdemelte azt. Érdemes figyelni azt is, hogy mostanában az akadémia a method acting-et komálja (Bale - The Fighter, Day Lewis - Lincoln, McConaughey - Dallas Buyers Club), Leo meg nem nagyon lép ki a komfortzónájából. A fent említett projekt viszont nagy lehetőség, hogy fizikailag is "szenvedjen" a szerepében, így nagy esélye lehet vele az Akadémia elismerésére.
  • Hirvaer #5
    Szerintem marha jól elvan a szobor nélkül is... ;)
  • Wittgen #4
    Szegény DiCaprio - szerintem - az 5 legjobb amcsi színész között van már legalább 10 éve, mindig jó sztorikat választ és mindig nagyon jól játszik. Gyanúm szerint a szavazók nem komálják, ezért nem is nyert eddig. Még a végén megérjük, hogy csak posztumusz életműdíjat kap.
  • ostoros #3
    Megnézted a videót?
  • kalapos01 #2
    sajat gondolat is van? nyilvan hulyeseget beszel, mert az a film, ami iden oscart nyert, meg tobb tucat masik dijat is kapott. a szineszek, akik oscart nyertek ugyancsak szinte mindenhol nyertek, meg az angol bagta dijatadojan. vagy az osszes dijatado hulye,, vagy az oscar nem. semmi ertelme az oscart kipecez i. ott kihozzak a legtobbet dijazott filmet gyoztesnek. altalaban,
  • ostoros #1
    Ne röhögtessenek, az egész Oszkár egy kula. Egy semmi.
    https://www.youtube.com/watch?v=4EfV9QOEguk
    Mond pár hülyeséget, de alapvetően igaz.