Szekeres Viktor

Megvan az új Helyszínelők-sorozat főszereplője

Április harmincadikán kiderülhet, hogy érdemes-e új Helyszínelőket készíteni.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az amerikai CBS csatorna újabb Helyszínelők-sorozatot tervez indítani, ami valahol érthető, hiszen a legutóbbi már majdnem tíz éve kezdődött, ráadásul az, a New York-i, valamint a Miamiban játszódó is már véget ért érdeklődés hiányban, csak az anyaszéria szereplői, a Las Vegasban dolgozók ténykedése érdekli a nézőket.

Ki tudja, talán április harmincadikán a legújabb CSI is fel fogja kelteni a rajongók érdeklődését, ugyanis ekkor mutatkozik be a Helyszínelők egyik epizódjának részeként Patricia Arquette karaktere, aki köré az új sorozat épülne. Erről, az egyelőre címmel még nem rendelkező projektről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a cyberbűnözéssel foglalkozna, készítői pedig azok, akik az eddigi három sorozatot is jegyezték, vagyis Anthony E. Zuiker, Carol Mendelsohn és Ann Donahue.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • taxi33 #2
    Patricia Arquette korábbi sorozatszerepe, a Médium marha jó volt. Egyébként is kedvelem az ilyen külsős civil szakértőnek a nyomozásba bevonásával operáló filmeket -pl. Mentalista, Castle, White Collar-, de a Médium sorozat különösen jól sikerült.
    Remélem, hogy Patricia -aki ha jól tudom Rosanna és David Arquette színészek testvére- most sem fog csalódást okozni.
  • xido #1
    nehéz cím lesz..CSI városneve..
    rossebért tud ebből ennyi spin off készülni?