Szekeres Viktor

Elvesztette a rendezőjét a Steve Jobs-mozifilm

Mégsem David Fincher rendezi Aaron Sorkin Steve Jobsról szóló, igencsak várt filmjét.

Még sem áll össze a zseniális Social Network - A közösségi háló készítői gárdája, ugyanis a The Hollywood Reporter információi szerint David Fincher kiszállt a produkcióból. A filmnek, akárcsak a Facebookos mozinak Scott Rudin a producere, a forgatókönyvet pedig újfent Aaron Sorkin írta Walter Isaacson életrajzi könyve alapján.

A hírek szerint Fincher és a Sony stúdió nem tudott bizonyos feltételekben megegyezni. A rendezőről tudni lehetett, hogy szíve szerint Christian Bale-nek adta volna a főszerepet, de valószínűleg nem ez jelentette a válóokot, hanem az, hogy 10 millió dolláros fizetése mellé meg akarta szerezni a film marketing kampányának ellenőrzését és annak felülbírálási jogait is, miképp azt tette A tetovált lány esetében is.

Steve Jobs halála után egyébként más stúdió is elkezdett az Apple alapítójáról szóló filmen dolgozni. Az Open Road jOBS-a Ashton Kutcherrel világszerte 35 millió dollár bevételt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ca3sar #4
    A legjobb Jobs film eddig a Számító emberek (Szilícium völgy kalózai) volt.
    Ott megmutatta mekkora állat is volt valójában a zsenije mellett.
    A Kutcher féle film egy vicc volt.
  • DontKillMe #3
    35 millát termelt. Az kb a nullával egyenlő. Főleg, ha a gázsikat ebből még levonjuk. Van olyan színész, akinek a gázsija alapból több, mint a fent említett film összes bevétele. L.O.L.
  • Ender Wiggin #2
    és minek még egy film jobsról?
  • narumon #1
    "a zseniális Social Network - A közösségi háló"

    WTF? Mitől volt az zseniális?