Szekeres Viktor

Végre megint egy korrektül teljesítő horrorfilm

Nem tarolt, de legalább nem is bukott meg a fesztiválra készült és azt követően megvásárolt Oculus.

Amerikában pénteken bemutatták be a mozik az Oculus című horrorfilmet, és a Karen Gillan főszereplésével készült, 5 millió dollárból forgatott alkotás elfogadhatóan teljesített, a gyártó Relativity mindenképpen elégedett lehet. Mindez számok nyelvére fordítva annyit jelent, hogy a 2648 multiplexben játszott film 12 millió dollár bevételt hozott hazájában premierje első három napján, amivel az Amerika kapitány 2 és a Rio 2 mögött a harmadik helyet kaparintotta meg a hétvégi toplistán.


Az Oculus három hónapja az első természetfölötti horror volt, ami bemutatásra került Amerikában, így akár nagyobb bevételt is hozhatott volna, de a közönség minden bizonnyal a két hét múlva bemutatásra kerülő Az elnémultakra (The Quiet Ones) tartalékol. (Hogy miért nem néznek meg két filmet, azt nem tudni...) A felmérések szerint az Oculus nézőinek 51%-a nő volt, 52%-a pedig 25 éven aluli - egyik adat sem meglepetés- Az sem, hogy az exit pollos mérések szerint nézők 'C' osztályzatot (közepest) adtak a horrornak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    mi az, hogy nincs más féle horror? túltengés van a talált videós meg a home invasion-ös marhaságokból.
  • Zombee #2
    Minden bizonnyal arra tartalékolnak. Az nem opció, hogy szar a film? Ezek a természetfölöttisek már unalmasak, más horror nem is kerül moziba szinte.
  • Wittgen #1
    Gyerek szereplők horrorban -> felejtős.