Szekeres Viktor

Itthon alázott az Amerika kapitány 2

Esélye nem volt a Amerika kapitány 2-vel szemben a Rio 2-nek.

Hol vannak már azok az idők, amikor a hazai közönség furán nézett a Pókemberre vagy az X-Men-mozifilmre? Az évezred elején az Amerikában taroló szuperhősös képregény-filmek itthon nem sok nézőt érdekeltek, manapság viszont uralkodnak hazánkban is. Mi sem jobb példa erre, mint a csütörtökön bemutatott Amerika kapitány: A tél katonája, mely annak ellenére érdekelte hétvégén a legtöbb nézőt a magyar mozikban, hogy a Rio második részének "személyében" igen komoly vetélytársat kapott.

Azonban a küzdelem eléggé egyesélyes volt, hiszen az Amerika kapitány: A tél katonája 52 603 nézőjére a Rio 2 mindössze 38 303-mal tudott rálicitálni - természetesen utóbbi is remek eredmény és elég is volt a hétvégi magyar toplista második helyéhez. Üröm lehet az örömben, hogy Amerikával ellentétben Amerika kapitány nálunk nem tudta lenyomni Thor tavalyi második eljövetelét.

Érdekesség, hogy három éve az Amerika kapitány-sorozat első része csak 30 ezer nézővel nyitott és 78 ezres nézőszámot produkált hazai mozis futása alatt. A Rio 2 viszont 209 ezres első epizódos nézőszám ide vagy oda, mindössze három évvel ezelőtti kezdését tudta megismételni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!