Szekeres Viktor

Külön képet kapott az új Transformers-film 13 robotja

A 13 remek Transformers 4-kép sztárja egyértelműen Lockdown.

Amerikában június 27-én, itthon azonban már egy nappal korábban látható lesz a mozikban a Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) című Michael Bay-akciófilm, mely egy új trilógia első epizódja lesz - erősítette meg a rendező. Mivel közeleg a premier, ezért természetesen már nagy erőkkel tart a reklámkampány is, melynek legújabb bizonyítéka az, hogy a Hasbro nyilvánosságra hozta a film 13 robotjának képét is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Egyik interjújában Bay leginkább Lockdown karakterét emelte ki (a robot magyar neve még nem ismert), aki szerinte nagyon érdekes figura, hiszen ő a galaxisokat járja és valaki másnak, egy földönkívüli lénynek dolgozik, így nem is nagyon áll sem az autobotok, sem az álcák oldalára. A rendező szerint Lockdown karaktere révén egy gigantikus Transformers-világ tárulhat fel a nézők előtt, s a karakter űrhajója az esetleges folytatások történetében is komoly szerepet kaphat. Bay szerint a hajó láttán sok kérdés fel fog merülni a nézőkben, azonban ezeket semmiképp sem fogják megválaszolni a negyedik részben.

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Galvatronra gondolsz?
  • nessboth #6
    Ezekre van magyarázat, nem gépek abban a formában, ahogy mi ismerjük őket, organikus szervek. A transformers könyvben frankón és "hihetően" elmagyarázza optimus, hogy igazából milyen létformák.
  • Hirvaer #5
    Ha jól emlékszem, Optimus pislogott is...
  • jamboox #4
    Én azon gondolkoztam, hogy minek nekik száj, ami ráadásul mozog is mikor beszélnek, mintha lennének hangképző szerveik? Sokkal jobb lett volna, ha "faarccal" adtak volna ki hangokat és egyéb gesztusokkal fejezték volna ki, hogy beszélnek. Elvégre robotok. Még jó, hogy nem pislognak.
  • mikike #3
    tudom, hogy ezek a szines rajzok sziklaszilárd bizonyítékok a transformerek létezésére, hiszen az evolúcióra, vagy az ősrobbanásra is ugyanennyi a bizonyíték, de azt nem értem, hogy minek egy rajzolt robotnak nyelv?
    nem érzi az olaj ízét, amikor csöpög le a torkán?
  • boyscout #2
    azért a crosshair elég meleg.. az most egy kabát rajta vagy mi? :o
  • SlayR #1
    Lockdown Unikron sztori előkészítése?!