Szekeres Viktor

Amerika kapitány összecsaphat Supermannel

Jelen állás szerint Amerikában ugyanazon a napon kerülne mozikba Superman és Amerika kapitány új filmje.

Korábban elég nagy meglepetést keltett, amikor a Warner Bros. stúdió bejelentette, hogy az eredetileg 2015. nyarán bemutatni tervezett második Acélember (amit Batman vs. Superman címen is emlegetnek) premierjét 2016. május hatodikára halasztja. A felhördülés nem csak a csúszás hírének szólt, hanem annak is, hogy korábban pontosan erre a napra jelentette be a Disney, illetve a Marvel Studios egyik cím nélküli (értsd: titkos) projektjét.

Már ekkor mindenki biztos volt abban, hogy kizárt, hogy a két stúdió képregényfilmje egy napon, jó eséllyel egymást gyengítve kerüljön a mozikba. S mivel a Warner a Marvel-film bemutató dátumának tudatában hozta meg a döntését, így azt lehetett feltételezni, hogy a Disney fog visszakozni. Nos, erre úgy tűnik, hogy mégsem fog sor kerülni, ugyanis a Marvel Studios feje, Kevin Feige azt nyilatkozta, hogy megtartják filmjük tervezett premierdátumát, s tervei szerint annak címét is be fogják jelenteni pár hónapon belül.

Sokan a Doctor Strange-filmre gondolnak egyébként, mint május 6-i Marvel-debütánsra, de a Guardains of the Galaxy második részét is pletykálták már. Azonban a The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a szóban forgó film az Amerika kapitány-sorozat harmadik epizódja lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Archenemy #3
    Jajmá aszittem crossover lesz
  • Bari06 #2
    Ho ho ho nyugodj le ember, nem tudod miket írsz. :D
  • Zenszkij #1
    Amerika kapitány, mekkora xar :D.