Ötvös Tibor

Íme a South Park: The Stick of Truth cenzúrázó képernyője

Felkerült a netre az a képernyő, amit az európai játékosok látnak majd a South Park: The Stick of Truth kivágott részeinél.

A PEGI-bizottság szerint nem ők cenzúrázták a South Park: The Stick of Truth bizonyos jeleneteit, hanem a Ubisoft, ám erre a francia kiadó a mai napig nem reagált semmit. Ha ez azonban igaz (és nagyon úgy tűnik, hogy az), akkor rögtön más értelmet nyer a Cenzor-képernyő és az alatta található szöveg. A lejjebb látható fotót a cenzúrázott jelenetek helyett láthatjuk majd.

A szöveg szerint éppen azt kellene látnunk, ahogy a Randy körül található energiamezőt próbáljuk kikapcsolni, ám helyette bekapcsoljuk a mintavevő gépet, mely análisan veszi ki a számára szükséges mennyiségű anyagot. Helyette azonban a képet látjuk és ha valóban a Ubisoft törölte ezen részeket, akkor az "Európa, megint vesztettél" felirat elég hiteltelen, hiszen senki nem kényszerítette őket ezek eltakarására. A játék egyébként hamarosan megjelenik, ám természetesen a warez ismét gyorsabb volt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lollerka #5
    nem tom h PCre is cenzuiraztak e vagy csak konzolra, de biztosan van ra mod h jatsz amerikai valtozattal... yarr
  • Serutekin #4
    omg :D ez egy kibaszott buziság :D Érted így értelme nincs megvenni a játékot :D
  • Lollerka #3
    nem a kepernyo amit most mutatnak a problema hanem azt akartak mutatni amit a szoveg mond:D amugy igen, warez fuj fuj pc es megis xboxon van kint:D azon van kint amire nagyobb a kereslet warez van mindehol, es mig embere dolgoznak a gyarakban es emberek csinaljak a vedelmet addig mas emberek elviszika gyarbol es mas emberek foltorik a vedelmet, ez az elet korforgasa:D
  • attes #2
    A SP-hoz képes ez még egy egész lightos képernyő.
  • kjhun #1
    ...a warez ismét gyorsabb volt.

    Jaja, és mire?? Hát, a konzolokra, mi másra jött volna ki legelsőként, mint szokás szerint. Elsőként PS3-ra, utána XBOX360-ra, és ma a PC-s Preload verzió, ami crack nélkül használhatatlan.