Gyurkity Péter

Áprilisban jön az Acer Liquid E3 és Z4

Az Acer két új okostelefonról rántotta le a leplet, mindkettő kedvező áron jelenik meg Európában.

A gyártó elsőként saját Twitter-oldalán tette közzé az új készülékeket ábrázoló fotókat, ám a külső mellett a hardveres részleteket is kivesézhetjük, mi több, a hozzávetőleges megjelenési dátummal, valamint a kereskedelmi árral sem maradtak adósak.

A Liquid E3 eszerint egy 4,7 hüvelykes, 720p felbontást támogató IPS-kijelzővel jelenik meg, amelyhez egy négymagos, 1,2 GHz-en futó chip, 1 GB RAM, egy mindössze 4 GB-os belső tároló, WiFi, GPS, valamint a hátoldalon elhelyezkedő Acer RAPID fizikai gomb társul - ez utóbbival fogadhatunk hívásokat, feloldhatjuk a készüléket, de akár a kamerát is beüzemelhetjük. Itt egyébként egy 13 megapixeles példány kapott helyet, az előlapon ennek 2 megapixeles társa található (mindkettő LED Flash kíséretében), a szoftveres oldalon az Android 4.2.2-re számíthatunk, amely a megjelenést követően a 4.4-re frissül majd.

A Liquid Z4 egy még ennél is szerényebb megoldásként fut be, amit várható ára mellett főbb jellemzői is azonnal egyértelművé tesznek. A kereken 4 hüvelykes érintőképernyő WVGA-felbontást kezel, ehhez egy ikermagos, 1,3 GHz-es processzor, egy 5 megapixeles hátoldali (LED Flash) kamera, valamint a 4 GB-os belső tároló társul. A szoftveres verzió szintén megegyezik az előbb említett példányéval, itt a gyors frissítés valószínűleg elmarad, ám a gyártó által telepített launcher négy eltérő kezelőfelületi módot kínál majd számunkra.

Az E3 199 eurót kóstál majd, a Z4 pedig 99 eurós áron jelenik meg, a debütálás mindkét változat esetében áprilisban esedékes, fekete és fehér színben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!