Szekeres Viktor

Jó csaj is lesz a San Andreas-mozifilmben

A sokak által várt film női főszereplője szerencsére nem lesz romantikus kapcsolatban a főhőssel.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy az egykor The Rock néven pankrátorkodó Dwayne Johnson lesz a főszereplője a 2015. június ötödikén bemutatni tervezett San Andreas című 3D-s katasztrófafilmnek, de eddig nem nagyon hallottunk arról, hogy még kik vesznek részt a produkcióban. Legalábbis ami a színészeket illeti, hiszen az már egy ideje kiderült, hogy a filmet Brad Peyton rendezi Andre Fabrizio és Jeremy Passmore forgatókönyvéből, melyet Chad és Carey Hayes írt át.


Legalábbis egész mostanáig nem hallottunk, ugyanis a Deadline értesülései szerint a San Andreas női főszereplője az az Alexandra Daddario lesz, akit a mozizók a Percy Jackson-filmekből ismerhetnek a legjobban, míg a tévézők olyan sorozatokban láthatták nagyobb szerepben, mint a Nagy svindli, a Vásott szülők, vagy legutóbb A törvény nevében. A San Andreas története, mint arra a címből is lehet következtetni Kaliforniában játszódik és egy hatalmas földrengésről fog szólni, mely során egy helikopterpilóta próbálja megmenteni tőle az évek során eltávolodott lányát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kastil #5
    mekkora kurva nagy spoiler volt... idióta
  • Yagami #4
    Broki-sámson:
    Még jó, hogy csak az első részig jutottam tegnap vele, te spoiler-majom :) Inkább maradtál volna csöndben, a kommentednek amúgy se sok értelme van.
  • Vol Jin #3
    Ez inkább next door, mint jó csaj.
  • Zombee #2
    GTA San Andreas filmnek jobban örültem volna. :)
  • BrockSamson #1
    A True Detective-ben ledobta a csajszi a textilt es hirtelen elarasztottak a filmes ajanlatok. :D