Gyurkity Péter

Bemutatkozott a Galaxy Note 3 Neo

A Samsung lengyel oldala elérhetővé tette az új változat leírását, így már minden részletet ismerünk.

Néhány héttel ezelőtt bukkant fel az értesülés, miszerint a Samsung a Galaxy Note 3 egy kisebb változatát dobná piacra, amely több szempontból is eltérne az eredeti példánytól. Most a cég lengyel oldalán elérhetővé vált a hivatalos ismertető, így nem maradt több kérdőjel.

A Neo valóban némileg kisebbre sikerült, kijelzője ezúttal egy 5,5 hüvelykes példány, amely 720p felbontást támogat. A Super AMOLED-érintőképernyő támogatja az S Pen alkalmazását, ezzel tehát az Air Command, az S Note, a Multi-Window, illetve a többi kapcsolódó funkció sem jelent majd gondot a felhasználóknak. A készülék két változatban jelenik meg, ezek egyike 3G-elérést (HSPA+ 21 Mbps) kínál egy 1,6 GHz-en futó négymagos chippel, míg a másik LTE-támogatással (Category 4, azaz 150/50 Mbps) és egy hatmagos processzorral fut be - ez utóbbi két 1,7 GHz-es Cortex-A15, valamint négy 1,3 GHz-es Cortex-A7 magot kínál.

A telefon 162,5 grammot nyom, vastagsága 8,6 mm, kompatibilis a Galaxy Gear okosórával, és külsejét illetően is a fekete zászlóshajóra hajaz. A teljes listán emellett egy 3100 mAh-s akkumulátor, egy 8 és egy 2 megapixeles kamera, 2 GB RAM, IR és NFC támogatás, WiFi 802.11a/ac/b/g/n, egy 16 GB-os belső tároló, illetve microSDXC támogatás található. Az új jövevény fekete, fehér, valamint zöld színben jelenik meg.

A megjelenés februárban esedékes, kivéve az Egyesült Királyságot és az Egyesült Államokat, itt már csak a pontos árral adósak, bár ez nyilván az eredeti példányénál alacsonyabb lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!