Ötvös Tibor

Új MMO-t kapnak a Star Wars Galaxies rajongók

A Sony a Star Wars: Galaxies képében egyszer már megpróbálkozott egy, a messzi-messzi Galaxisban játszódó MMO-val, de végül befuccsolt a kísérlet.

Így a Csillagok háborúja iránt érdeklődőknek maradt a The Old Republic, mely azonban már az Elecrtonic Arts logójával jelent meg. Ma azonban John Smedley, a Sony Online Entertainment vezetője érdekes nyilatkozatot tett. Elmondása szerint egy teljesen új MMO készül a cégnél, melynek részletei ráadásul fent vannak a neten, mindössze rá kellene találnia valakinek. Hozzátette, hogy kimondottan a Star Wars: Galaxies rajongóknak ajánlják a programot.

Természetesen azonnal elkezdődtek a keresések és a tippelgetések, ám az teljesen kizárt, hogy egy felújított Galaxies jelenne meg, hiszen a jogokat az Electronic Arts birtokolja. Szóval még semmit nem tudunk a játékról, de a kutatás elindult, amit lesz valami eredménye azonnal beszámolunk róla. Addig is az Erő legyen veletek!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shilkor #3
    Nem tudom melyik SWG ről ír a cikk írója, mert amit mi ismertünk ,az 8 évig működött. A játékosok akkor is szerették, és játszottak vele, amikor a SOE tönkretette. És végül az EA miatt álltak le, és nem azért mert nem volt játékos, hanem hogy az SWTORnak ne legyen konkurenciája. Az más kérdés, hogy az SWTOR meg nem lett akkora durranás, hanem inkább csak pukkanás...
  • vax #2
    szerintem is évezetes a SWTOR. Főleg ha figyel a történetre.
  • NEXUS6 #1
    Az SWTOR nem olyan rossz, és pont abban az időszakban játszódik, amikor győz a Birodalom, tehát sok szempontból a legérdekesebb az egész szagában.
    XD