Szekeres Viktor

A Holló rebootja végre hű lesz az eredeti képregényhez

A 94-es filmmel ellentétben az új Holló szerencsére már hű lesz a képregény történetéhez.

Sok képregény-rajongó volt csalódott az 1994-es A Holló (The Crow) bemutatója után, ugyanis Alex Proyas rendezése sok mindenben nem maradt hű az eredeti műhöz. Ettől függetlenül vagy talán éppen ezért, a film kvázi kultstátuszba került, s nem véletlen, hogy sokan várják a tervezett rebootot. (Reboot, hiszen nem a filmet fogja feldolgozni, hanem ismét elindítja a történet folyamát, hogy azt esetlegesen folytatni lehessen.)


Az már korábban eldőlt, hogy a film főszereplője Luke Evans lesz, aki egy interjúban megerősítette azt, hogy az új Holló immáron hű adaptáció lesz, sokkal szorosabban fogja követni a képregény történetét és főleg szellemiségét. Ki is emelte mondandójában, hogy a történet is más lesz, mint ahogy a végeredmény sem fog megfelelni sokak előzetes elvárásnak, hiszen nem céljuk a Brandon Lee főszereplésével készült alkotás szolgai lemásolása.

A forgatás 2014-ben fog kezdődni F. Javier Gutierrez rendező irányításával, a film forgatókönyvét Cliff Dorfman írta, és a rajongók számára jó hír lehet, hogy a képregény készítője, James O'Barr is részt vesz a produkcióban kreatív tanácsadóként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dewri #1
    Hát illene már elkezdeni a pontos képregényadaptációkat, mert amit művelnek az tiszta vicc, lásd Pókemberek, X-menek, stb... Persze a mai igények ilyenek sajnos. Egy világban, ahol a "napon csillogó vámpírfiú gyereket csinál a nőjének, a szétgyúrt pasikból meg kombájnméretű farkas lesz"- sztori világsiker és dollármilliós bevételt produkálhat, ott ne várjunk csodákat...