Farkas Alex

Közvetlen képküldést is lehetővé tesz az Instagram

A Facebook által felvásárolt képmegosztó szolgáltatás a felhasználók közötti kapcsolatteremtés erősítésével egyre inkább maga is közösségi hálózattá válik.

Az Instagram Direct nevű funkció lehetővé teszi a felhasználóknak az egymásközti üzenetváltást, azaz ahelyett, hogy a teljes minket követő közösség elé kiraknánk tartalmainkat, a szöveges, képi vagy videóüzenetet kiválasztott személyekkel vagy csoportokkal is megoszthatjuk.


Csak az küldhet számunkra üzenetet akit egyébként is követünk, azaz ismerkedésre nem használható, egyébként csak egy küldési kérelem megy el. Az üzenetet elfogadhatjuk az adott felhasználó követésével vagy csak az adott üzenetre szorítkozva. Egyszerre maximum 15 embernek lehet ilyet küldeni, és ugyanazt látjuk lájkolás vagy kommentálás esetén, mint a többi standard Instagram posztunknál. Az így megkapott fotók az Inboxunkban tárolásra kerülnek, később bármikor előhívhatók.

A Twitter valószínűleg megsejtette a szolgáltatás elindulását, ugyanis egy nappal korábban jelentették be ők is saját hasonló közvetlen üzenetküldési szolgáltatásukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!