Szekeres Viktor

Tejes a Warcraft-mozifilm szereplőgárdája

Végre hivatalosnak tűnő hírekkel is szolgálhatunk a Warcraft-mozifilmet illetően, hiszen 5+1, a film gárdájába szerződtetett színész neve került minap a napvilágra. Kár, hogy a film premierjére még két és fél évet várnunk kell.

A Legendary Pictures és a Universal Pictures bejelentette, hogy több színésszel is megkötötték a szerződést a 2016. március 11-én bemutatásra kerülő Warcraft-mozifilmben való szerepléssel kapcsolatban. A bejelentés szerint a filmben biztos, hogy benne lesz Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell és Rob Kazinsky és a hírek szerint Dominic Cooper is a tárgyalások véső stádiumában van.


A Blizzard Entertainment díjnyertes Warcraft-univerzuma alapján készülő filmet az a Duncan Jones rendezi, akinek eddigi két munkája, a Hold és a Forráskód is 7-est meghaladó osztályzat fölött teljesített az IMDb-n, az olvasó szavazatok alapján. A rendező egyébként a forgatókönyvért is felel, hiszen ő írta át a Charles Leavitt által beadott szkriptet. A film forgatása januárban kezdődik el Vancouverben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #9
    Osszesen 6-an fognak benne szerepelni? Ez valami YouTubeos rovidfilm lesz?
  • G46 #8
    Nem mintha nem adták volna el nagy nevek nélkül majdnem bármelyik képregényfilmet vagy a Star Trekeket vagy a Hobbitot. Szóval ez így több szinten is FAIL.

    Kac-kac. Az egész Hobbit arra lett felhúzva, hogy ugyanaz csinálja, aki a Gyűrűk urát, és beraktak egy halom szereplőt a GyU-ból, hogy erősítsék a kontinuitást. Úgyhogy mellékszerepekben nevenincs színészek, Cate Blanchett, Hugo Weaving, Christopher Lee... Ian MacKellen befutott Magneto volt, amikor megkapta Gandalf szerepét, és Martin Freeman is lerakott pár dolgot az asztalra. A Star Trekben a főszereplő Chris Pine a kakuktojás, mellettük volt azért egy Karl Urban, Eric Bana és Simon Pegg; Zachary Quinto pedig épp az egyik legmenőbb sorozatban volt a főgonosz. Szuperhősfilmek színészek nélkül? Bocs, hadd ne szakadjak meg a röhögéstől... Az Avengersben a 7 szuperhősből 4 Oscar-díjjal/jelöléssel büszkélkedhet, Nolan Batman-trilógiájában össze se tudom számolni, hány kivételesen jó színész van (egyetlen mellényúlása Katie Holmes) még a Thor és az Amerika-kapitány gárdájában is van úgy mellékesen egy Natalie Portman vagy egy Tommy Lee Jones.
    Ezekhez képest az itt felsorolt színészek egyike sem tud elvinni a hátán egy ekkora produkciót, nem is beszélve a rendezőről, akinek az lesz a 3. nagyjátékfilmje. Uppsz, és csendesen megjegyzem, hogy az eddigi legtöbb bevételt hozó videojáték-adaptáció (Lara Croft) nem egész a harmadát kereste a Hobbit-nak. Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy húzó színész nélkül bukta lesz.
  • zetortraktor #7
    Kit érdekel, ha nem fogják eladni? Vagy az, ha véletlenül karakterekre és színészi képességek alapján castingoltak, nem nagy nevet akartak? Az meg pláne nem hiszem, hogy az elég hiányos filmes tudásod bárkit izgatna, mert azért elég ciki, hogy csak egy valakit ismersz.

    "Márpedig ma már látványfilmet színészek nélkül nem lehet eladni."

    Ebben akkor nem lesznek színészek? Nem mintha nem adták volna el nagy nevek nélkül majdnem bármelyik képregényfilmet vagy a Star Trekeket vagy a Hobbitot. Szóval ez így több szinten is FAIL.
  • G46 #6
    Üdv!
    Azt hiszem, nálam már felejtős a film. Ha a 6 színész közül egyet ismerek, őt is csak azért, mert az öcsém a múltkor összekeverte Ryan Gosling-gal, nos, akkor nyilvánvaló, hogy nincs húzónév a gárdában. Márpedig ma már látványfilmet színészek nélkül nem lehet eladni. Jóslatom: közepes film lesz, közepes buktával, nem lesz 2. rész.
  • fergusonpapa #5
    5db.. 1db nő a képen te szerencsétlen :D
  • Ender Wiggin #4
    csak ha ez a hat faszi játszik a filmben?
  • mutantleg #3
    Hmm, ahogy nezem a jobb oldali figura mar peasant-osra is van nyirva..
    Mind1 ha nem lesz benne minimum felrobbano barany meg csak le se toltom
  • thrawnguru #2
    Na ezt biztosan megnézem.. :D
  • M2 #1
    És az egész stábot leöntötték vagy csak a főbb szereplőket!?

    ( "Tejes a Warcraft-mozifilm szereplőgárdája" )