Gyurkity Péter

Európában is jön az LG Flex

Ahogy az várható volt, a dél-koreai gyártó a hajlított okostelefon esetében sem hagyja ki az európai megjelenést, miközben a G2 is megkapja a frissített szoftvert.

Október végén mi is írtunk az LG Flex okostelefon bemutatkozásáról, amely meglehetősen nagy visszhangot váltott ki, tekintettel a készülék formájára és az azzal kapcsolatos aggodalmakra. A később megjelent videókban azonban jól látható volt a telefon rugalmassága, a törésveszély minimális volta, miközben azt is láthattuk, hogy a gyártó egyéb újításokkal is kedveskedett a vastag pénztárcával rendelkező vásárlóknak. A szokásos hardveres jellemzők mellett ugyanis a Flex egy olyan külső borítással érkezett meg, amely meglehetősen jól és gyorsan kijavítja a borítást ért külső hatásokat, legyen szó egy-egy karcolásról vagy folyamatos dörzsölésről. Az eredeti állapot nyom nélküli visszaállításáról természetesen nem beszélhetünk, ám a gyártás során alkalmazott filmréteg elég látványosan küszöböli ki az esetenkénti kisebb balesetekből fakadó vizuális gondokat.


A gyártó most jelezte, hogy már december 3-án sort kerítenek egy újabb rendezvényre, mégpedig Hong Kong-ban, ahol többek között a nemzetközi megjelenést is bejelentik, vagyis a Flex a számukra hazai piac után a többi kontinensen is mindenképpen megjelenik. A francia Orange szolgáltató például februárban kezdi meg annak forgalmazását, ám a többi ország sem marad ki a jóból.

A cég kanadai részlegének egy munkatársa időközben elárulta, hogy a G2 okostelefon az első negyedév végén, vagyis minden bizonnyal márciusban, kapja meg az Android 4.4 KitKat verziót. Arról azonban nem voltak hajlandók nyilatkozni, hogy az Optimus G esetében megismétlik-e a majd lépést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barret #2
    Azt is megmutathatnák,hogy a másik irányban mennyit hajlik.
  • Zsoltee_a_bator #1
    Feketemagia