Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk a Mission: Impossible 5-öt

Aki a bemutató napján akarja megnézni a Mission: Impossible-sorozat ötödik epizódját, annak nem érdemes külön programot szerveznie a 2015-ös karácsonyra, hiszen december 25-én láthatjuk ismét Ethan Hunt ügynököt.

A Paramount Pictures és a Skydance Productions hivatalos közleményben jelentette be, hogy az egyelőre még igazi címmel nem rendelkező Mission: Impissible 5 2015. december 25-én kerülhet bemutatásra Amerikában. A filmről egyelőre semmit sem lehet tudni, mindössze az vehető biztosra, hogy főszereplője ismét Tom Cruise lesz, a rendezői feladatokat pedig a forgatókönyvíróként korábban már Oscar-díjat nyerő Christopher McQuarrie láthatja el.

Mindez egyébként azt jelenti, hogy Ethan Hunt ötödik nagy kalandját azon a napon láthatják először az amerikaiak, amikor a Kung Fu Panda harmadik részét, ráadásul alig egy héttel a premier előtt kerül mozikba a Csillagok háborúja 7. epizódja. Az hogy elkészül a folytatás egy percig sem volt kérdés, ugyanis a negyedik rész, a Fantom Protokoll világszerte 700 millió dollár bevételt hozott, s minden idők legsikeresebb Cruise-filmjévé vált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #4
    az első az igazi ! ne tévesszen meg titeket az első 3 hozzászólás.
  • szomferi #3
    a 2. rész volt szerintem a legjobb az első 3-ból (legalábbis szerintem), a 4., a Fanton Protokoll is nagyon jó lett, nálam moziban nézős lesz ez is
  • mg1992mg #2
    A Fantom Protokoll hatalmas rész volt, a többit nem láttam, így nyilatkozni nem tudok róluk. De úgy tűnik lesz mit pótolnom!
    Várom az újat!
  • anubys1984 #1
    Egy héttel a következő SW-film utánra? Nem biztos, hogy a legjobb időpont...