Szekeres Viktor

Megérkeztek a Warcraft-mozifilm első látványtervei

Még két évet kell várnunk a Warcraft-mozifilm premierjére, de a készítők már jó ideje dolgoznak a filmen. Az előkészületeket bizonyítandó a rendező, Duncan Jones bemutatta a fantasy pár látványtervét.

A hétvégén megrendezett BlizzConon Duncan Jones, a tervezett Warcraft-mozifilm rendezője bemutatta a közönségnek a nagyszabású fantasy első látványterveit, vázlatait. A látványvilággal kapcsolatban a különleges effektekért felelős Bill Westenhofer a filmet a Gladiátorhoz hasonlította, elmondása szerint a kardok, amiket használni fognak, olyan nagyok lesznek, amiket az emberek még használni képesek. A jelmezeket pedig az a Mayes Rubeo fogja tervezni, akik olyan filmeken dolgozott, mint az Avatar, a John Carter és a Z világháború.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A jelen állás szerint 2015. december 18-án bemutatásra kerülő Warcraft-film (az erre a dátumra kerülő Star Wars 7 lehet, hogy változik még a premier dátuma) története az eredeti RTS-játék alapján fog készülni, Anduin Lothar és Durotan, azaz egy ember és egy ork hős konfliktusára fog koncentrálni. A sztori nagy része Azeroth Keleti Királyságának területén fog játszódni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!