Szekeres Viktor

Bajban a Warcraft-mozifilm és a Da Vinci-kód 3

Mint azt tudjuk, a Disney olyannyira sietteti az új Csillagok háborúja-epizód premierjét, hogy még a lassabban dolgozó forgatókönyvírótól is elvették a projektet, hogy azt a rendező fejezze be. Azonban a 2015-ös premier más filmeket is negatívan érintheti.

A minap a Disney bejelentette, hogy a Star Wars-sorozat hetedik epizódját valóban 2015-ben fogják bemutatni, mégpedig december 18-án - legalábbis Amerikában. És mint tudjuk, ezért kellett távoznia a film eredeti forgatókönyvírójának, mert J.J. Abramsék úgy érezték, hogy az ő közreműködésével nem tudnák tartani a stúdió által kikötött 2015-ös premierdátumot. Azonban nem csak Michael Arndt az, aki nem örül annak, hogy siettetik az új epizód premierjét.

Valószínűleg a Universal és a Sony stúdió sem repes örömében, hiszen korábban mér két másik filmmel bejelentkeztek erre a dátumra, és érdekes lesz megfigyelni, hogy a Star Wars VII jelenléte miképpen hat ezekre, hogy a stúdiók bevállalják-e a közvetlen versenyt, vagy inkább megfutamodnak előle. E két film a Warcraft című nagyszabású fantasy, valamint Dan Brown legújabb Robet Langdon-könyvének adaptációja, az Inferno. Valószínűleg egyébként a Fox sem nagyon örül a Star Wars VII felbukkanásának, hiszen hangvételétől függően a film elveheti jó pár fiatalabb nézőt is a stúdió animációitól, a december 11-re kiírt Alvin és a mókusok 4-től, valamint a 23-i bemutatóval rendelkező Kung Fu Panda 3-tól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Svlad Cjelli #1
    DaVince Kod 3 mi?

    Na akkor elmondom neked mivan

    TheDaVinci Code (1)
    Angels and Demons (2)
    The Lost Symbol (3)
    Inferno (4)

    Nem eleg, hogy marhasagokat irok cimkent de megcsak fogalmatok sincs a temarol.