Szekeres Viktor

Tévésorozatban folytatódik a Thor: Sötét világ

Aki kíváncsi, hogy mi történik a Thor második részének eseményeit követően, annak nem kell megvárnia a tavaszi Amerika kapitány-filmet, hanem elég megnéznie a tévében, ugyanis a Marvel tévésorozatának egyik epizódja foglalkozni fog a témával.

A világ nagy részén csütörtöktől kezdték el játszani a mozik a Thor: Sötét világot (Thor: The Dark World), Amerikában november hetedikén lesz a premier, míg nálunk jövő héten. Azonban az amerikaiak egy szempontból mégis előnybe kerülne a világ többi részével szemben, ugyanis a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. november 19-i epizódja mondhatni a folytatása lesz a mozifilmnek, legalábbis ott veszi fel a fonalat, ahol a Thor 2 befejeződik.

Hogy mi fog a részben történni, arról konkrétumokat még nem nagyon lehet tudni, de az biztos, hogy bármiről is van szó, az a film szereplőit nem érinti, a sorozatban természetesen senki sem fog feltűnni közülük. A sztorival kapcsolatban csak annyit lehet tudni, hogy Coulsonék a Sötét világ zárásának következményeivel, maradványaival fognak foglalkozni, melyek a csapat egyik tagját hatalmas veszélybe sodorják. A The Well című epizódot egyébként a Star Trek-univerzumból jól ismert Jonathan Frakes fogja rendezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!