Szekeres Viktor

Látványos lett az Amerika kapitány 2 első előzetese

Kifejezetten jó előzetest készített az Amerika kapitány második részéhez a Marvel Studios, közel sem annyira tipikusat és unalmasan rombolósat, mint a Thor 2-höz. Ki tudja, talán maga a film is felüdülést fog jelenteni.

Mindent elmond a Marvel Studios filmjeinek népszerűségéről, hogy 2 nap alatt majdnem 10 milliószor nézték meg a YouTube-on az Amerika kapitány-sorozat második epizódjának előzetesét. Talán nem is érdemtelenül, ugyanis tényleg jól néz ki, bár lehet, hogy sokaknak ennyi bőven elég is lesz a filmből. A Tél katonája alcímmel bíró képregényfilm, mely eredetiben Captain America: The Winter Soldier címre hallgat, Amerikában április negyedikén fog bemutatásra kerülni.


Míg az első epizódot Joe Johnston rendezte, a folytatást már Anthony és Joe Russo jegyzi, és jó pár ismerős névvel találkozhatunk a filmben. Természetesen Chris Evans és Sebastian Stan vissza fog térni, mint ahogy ismét láthatjuk a S.H.I.E.L.D. szervezetének képviseletében Samuel L. Jacksont, Cobie Smulderst és Maximiliano Hernándezt. Ugyancsak ismerős lehet majd a Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johnassont, s mellettük még olyan színészek tűnnek fel a filmben, mint Robert Redford, Anthony Mackie (ő lesz az előzetes vége felé felbukkanó Sólyom), Hayley Atwell, Toby Jones és Emily VanCamp.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Ez egy tipikus rombolós előzetes, megy benne a zúzás, de ettől még a filmet nem befolyásolja, bízok benne, az első is tetszett, jók ezek az új Marvel filmek.
  • portable2 #1
    jó lett a kedvcsináló