Szekeres Viktor

Uwe Bollnak most nem jött össze

Uwe Bollnak nem jött össze a közösségi adománygyűjtés, ugyanis a netezők nem voltak hajlandóak összedobni számára félmillió dollárt, hogy leforgathassa egyik legjobbnak tartott filmjének folytatását, a Postal második részét.

Uwe Boll félmillió dollárt kívánt összegyűjteni a Kickstarter segítségével, mely összeg részben fedezte volna a Postal tervezett tervezett második epizódjának költségvetését. Azonban hiába a nagyravágyó tervek, a projekt elhalt, a rendező nem várta meg, hogy leteljen a 2 hónapos adakozási időszak és félúton berekesztette a Postal-Kickstartert. Október ötödikéig ugyanis mindössze 29 977 dollár gyűlt össze 378 adományozónak köszönhetően.

Pedig a rendezőn semmin sem múlott, hiszen zseniális update videókat töltött fel, ebben például azt ecseteli, hogy a Postal 2 miről fog szólni és arra ösztönzi támogatóit, hogy kampányoljanak, menjenek iskolákba és vegyék rá a gyereket, hogy zsebpénzükből inkább őt támogassák. (Később a terveiről beszél, elmondja, hogy mindig arról álmodott, hogy megerőszakolja Heidi Klumot, majd kifejti, hogy megdöbbenti, hogy Tom Cruise és Will Smith retardáltsága ellenére még kap munkát Hollywoodban.)

A kampány lefújásáról szóló update-ben egyébként Boll új pénzgyűjtési akció elindítását lebegteti be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prince23 #1
    Nem elég a tegnapi siralmas meccsünk, még ez a tehetségtelen Uwe is felbaszott. Cruise és Smith retard lenne? Ő akkor mi a f@szom?